Konto Koszyk Robo catcher
Change languageChange language
PROFESJONALNY SPRZĘT DO TENISA STOŁOWEGO
Guzik Rok założenia 1988
Konto, koszyk
Konto
Koszyk
Wyszukaj w serwisie:
Nasze marki

 

Producenci - tibhar_pixel_logo_large.png

 

Producenci - joola_stol.gif

 

Producenci - tsp.gif

 

Producenci - xiom.gif

 

Producenci - victas_logo_blue_web.jpg

Producenci - logonimatsu.jpg

Producenci - Dr Neubauer Logo 1 kopia.jpg

 

Producenci - Logo-red.jpg

 

Producenci - nittaku.gif

 

 

Producenci - san-ei_logo.jpg

Technika tenisa stołowego
Akademia Tenisa Stołowego

Strony z menu - baner-02.png,

Kategorie produktów
TORBY I FUTERAŁY
BIŻUTERIA I UPOMINKI
OSTATNIE SZTUKI
Kontakt

 

SKLEP INTERNETOWY

 

Pytania o dostępność towaru

oraz status zamówienia

prosimy przesyłać mailem

modest@modest.com.pl

 

SKLEP STACJONARNY

 

 PN-PT: 10-18

SB: 11-15


Al. J.Piłsudskiego 150/152

92-230 Łódź

modest@modest.com.pl


OBSŁUGA KLIENTA

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE


Adrian Truchta

Łukasz Dziubek

+48 500 247 233

+48 42 676 29 19



ZAMÓWIENIA MAILOWE

zamowienia@modest.com.pl


MARKETING  - SPONSORING

agata@modest.com.pl


PRZETARGI

WSPÓŁPRACA HANDLOWA

teresa@modest.com.pl


 

Oferta dla klubów

Zapraszamy wszystkie
kluby tenisa stołowego

do udziału w całorocznym

programie partnerskim

#teammodest  

więcej

 

W ofercie limitowanej

specjalna oferta

na zakup odzieży

i okładzin

więcej

 
Po godzinach

Aktualności - s-FACEBOOK-large.jpg

Newsletter


Polityka prywatności

 

1. Administrator danych osobowych.

 

Administratorem danych osobowych w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych jest Organizator Sklepu – Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe MODEST sp. z o.o., wpisane do Centralnej Ewidencji i Informacji Działalności Gospodarczej, posiadające numer NIP 725-001-28-35 oraz REGON 008068003, prowadzące działalność gospodarczą pod adresem: Aleja Marszałka Józefa Piłsudskiego 150/152, 92-230 Łódź.

 

2. Zakres zbieranych danych.

 

Dla potrzeb realizacji zamówienia przez Sklep zbierane są następujące dane Klienta: imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres do wysyłki, numer telefonu, adres e-mail. Ponadto podczas wizyty w sklepie www.modest.com.pl system administratora automatycznie pobiera: adres IP użytkownika, informacje o rodzaju przeglądarki, źródle odwiedzin, geolokalizacji a w przypadku użytkowników, którzy weszli na stronę za pośrednictwem wyszukiwarki, także o wykorzystanych słowach kluczowych prowadzących do wyświetlenia linku sklepu www.modest.com.pl w wynikach wyszukiwania. Dane te są gromadzone wyłącznie dla potrzeb prowadzenia statystyki. Dane zapisywane przez serwer administratora podczas realizowanych transakcji nie mają charakteru danych osobowych.

3. Sposób zbierania danych.

 

Dane przekazywane są bezpośrednio przez Klienta poprzez wypełnienie elektronicznych formularzy na stronie internetowej Sklepu oraz w ramach kontaktu telefonicznego lub za pośrednictwem poczty e-mail. Dane techniczne pobierane są automatycznie przez system informatyczny w czasie wizyty Klienta w Sklepie.

 

4. Cel zbierania danych.

 

Dane przekazywane przez Klienta zbierane są w celu realizacji zamówienia przez Sklep, w tym wysłania zamówionego Towaru do Klienta, oraz w celu kontaktu z Klientem w sprawach dotyczących szczegółów realizacji zamówienia, wysyłki Towaru, płatności lub reklamacji.

 

5. Udostępnianie danych.

 

W przypadku wyboru przez Klienta płatności za pośrednictwem serwisu „dotpay.pl” dane przekazane przez Klienta mogą być udostępnione firmie obsługującej transakcje płatnicze „dotpay.pl” (DotPay S.A.), dla potrzeb dokonania przez Klienta płatności za zamówione Towary.

Dane obejmujące: imię i nazwisko odbiorcy, adres do wysyłki oraz numer telefonu, przekazane przez Klienta, są udostępniane firmie przewozowej realizującej przewozy kurierskie w celu dostarczenia Towaru do Klienta.

Wymienione wyżej podmioty nie będą wykorzystywać danych dla jakichkolwiek innych celów.

Dane zbierane przez Sklep mogą zostać udostępnione organom państwowym w przypadku podejrzenia złamania prawa, a ponadto – w razie kontroli – także upoważnionym pracownikom Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych. Dane mogą być udostępnione w niezbędnym zakresie podmiotom, dochodzącym w imieniu Organizatora Sklepu należności z tytułu realizacji zamówienia.

Poza wypadkami opisanymi powyżej Organizator Sklepu nie udostępnia i nie przekazuje w jakikolwiek sposób zebranych danych innym podmiotom.

 

6. Kontakt z Klientem.

 

Organizator Sklepu może kontaktować się z Klientem za pośrednictwem poczty elektronicznej, telefonicznie lub listownie w sprawach związanych z realizacją zamówienia oraz dotyczących szczegółów realizacji zamówienia, wysyłki Towaru, płatności lub reklamacji.

 

7. Informacja o zakresie przetwarzanych danych osobowych oraz zmiana danych osobowych.

 

Klientowi przysługuje prawo żądania informacji o zakresie przetwarzania jego danych osobowych, prawo dostępu do treści tych danych oraz ich poprawiania, a także żądania usunięcia danych. W celu wykonania powyższych uprawnień Klient może złożyć odpowiednią dyspozycję przesyłając wiadomość e-mail na adres: modest@modest.x.pl, bądź też w formie pisemnej na adres: P.P.H.U. MODEST sp. z o.o., Al. Marsz. Józefa Piłsudskiego 150/152, 92-230 Łódź.

 

8. Pliki cookies.

 

Administrator sklepu www.modest.com.pl wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia logowania się do konta w Sklepie, monitorowania ruchu użytkowników w Sklepie, opracowania statystyk korzystania ze Sklepu. Pliki cookies pozwalają ponadto użytkownikom na zachowanie ich parametrów nawigacyjnych w Sklepie.

 

Pliki cookies są także wykorzystywane przez system statystyk Google Analytics, zaimplementowany w kodzie Sklepu www.modest.com.pl. Szczegółowe cele, do którego Google Analytics wykorzystuje pliki cookies zostały opisane w odrębnym dokumencie dostępnym pod adresem: http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy.

Użytkownik może w dowolnym momencie zablokować zbieranie takich informacji wyłączając opcję obsługi cookies w ustawieniach przeglądarki. Administrator Sklepu www.modest.com.pl nie gwarantuje jednak poprawnego działania serwisu przy nieaktywnej obsłudze cookies w przeglądarce.

 

9. Bezpieczeństwo danych


Za bezpieczeństwo transakcji płatniczych dokonywanych w sklepie on-line odpowiada system dotpay_logoktóry autoryzuje przelewy oraz płatności kartami kredytowymi w bezpiecznym, szyfrowanym połączeniu. Wybraliśmy system Dotpay, który posiada certyfikaty bezpieczeństwa:

 

Certyfikat PCI DSS - certyfikat bezpieczeństwa obsługi kart kredytowych,



Certyfikat McAfee SECURE - urządzenia spełniają wymogi bezpieczeństwa

 

 

Certyfikat Thawte Web Server Certificate z EV (Extended Validation) - Certyfikat SSL o rozszerzonej walidacji z 256-bitowym kodowaniem, informacje przesyłane pomiędzy użytkownikiem a serwerem nie są wykorzystane przez niepowołane osoby.

 

Jeśli płacą Państwo przelewem, za bezpieczeństwo transakcji odpowiada bank, w którym posiadają Państwo konto. Przy wyborze płatności za pobraniem - przy odbiorze, płacą Państwo gotówką u kuriera.

Dla zachowania bezpieczeństwa logowania do sklepu i ochrony przed nieautoryzowanym dostępem do konta Klienta, prosimy o nieudostępnianie Państwa danych do logowania osobom trzecim.

Organizator Sklepu nie ponosi odpowiedzialności za zakupy dokonane przez osoby trzecie wykorzystujące konto oraz hasło Klienta.